Home   Wie we zijn

   Chiptuning
   Scantools
   Electronica op maat   contact


 
 

Wat is Powergate

Powergate is het beste en handigste tool om de kracht van je wagen te verhogen en het verbruik te verlagen. Via OBD(diagnose) poort kan je in een paar minuten tijd nieuwe ECU-software voor de motor programmeren. Dit is het ultieme tool om zelf chiptuning uit te voeren.

Je hebt een powergate toestel, dat kan je via USB aan je PC koppelen. Met de PC-software (inclusief) kan je 2 aangepaste ECU-softwares downloaden naar het powergate toestel.

Om de ECU-software in het voertuig te programmeren verbind je het powergate toestel met de diagnose stekker van de wagen. Dan kan je via OBD de gewenste ECU-software programmeren. Je kan 2 aangepaste en de originele software programmeren. Je hebt dus permanent 3 softwares die je naar eigen goeddunken kan programmeren.

  • Originele software (Kan je zelf uitlezen en opsturen naar info@digimar.be)

  • ECO chiptuning (+15% vermogen en koppel)

  • POWER chiptuning (+20 a 25% vermogen en koppel)

De bestanden voor een ECO chiptuning en POWER chiptuning worden via mail opgestuurd. Deze kunnen enkel gebruikt worden bij de wagen waarvan het origineel aanwezig is in het powergate toestel.

Enkel wanneer de originele ECU-software terug geprogrammeerd is in de wagen, kan je zelf het toestel updaten om een andere/nieuwe wagen te programmeren.

Dit alles gaat vlot en je hebt geen specifieke kennis nodig.


Als extra kan je ook voor de meeste wagens EOBD foutcodes uitlezen en wissen, met 1 en hetzelfde toestel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This site is Copyright Digimar 2000-2005, All Rights Reserved